Nye nettsider

Jeg har altså vraket mitt gamle nettdesign, som jeg har brukt i en god del år. Det ble etterhvert litt umoderne og statisk – uten muligheter for kommentarer og andre interaktive elementer som utvilsomt beriker nettsider.

Det ble også litt lite tilpasset publisering av bilder og video i blogginnleggene. Nettsteder er generelt sett mer visuelt orienterte enn før, og det har jeg lyst til å være en del av. Jeg har overført nesten alt det gamle innholdet til dette nye designet. Også blogginnleggene, som daterer seg tilbake til april 2004, er ført over. De har fått sine korrekte datoer, men publiseringsdatoen på majoriteten av innleggene (der hvor flere blogginnlegg er samlet i ett innlegg her) er 23. oktober 2012 (i går), som selvsagt ikke er korrekt. Men den riktige datoen står altså over hvert innlegg.

Det er ganske interessant å kikke gjennom blogginnlegg skrevet for mer enn åtte år siden. Tilværelsen har sannelig forandret seg siden den gang, med tre barn og hus utenfor byen.

Det har unektelig blitt mindre blogging det siste året, og det er også en grunn til å endre design og dermed også publiseringssløsning. Takket være fenomenale WordPress er det nå blitt mye enklere å blogge, og det må ikke gjøres fra en fast datamaskin. Målet er derfor flere og hyppigere innlegg heretter.