Mars 2005

Torsdag 31. mars 2005: Hele påsken gikk i feber og influensa. For noe vanvittig dritt. På beina igjen nå, men er langt fra i form.

Onsdag 23. mars 2005: Vi hadde en nydelig tur til København. Det var strålende vær, god temperatur, lite stress, fint hotell og godt humør.

Fredag 18. mars 2005: Guddatter Christina fyller 10 år i dag. Gratulerer så masse! Påskeferie – tross litt jobbing i København – fra i dag:-) Båten over Skagerak går klokka fem i morgen ettermiddag.

Torsdag 17. mars 2005: Hallo? Nordmenn selger ikke boligene til folk med brunere hud enn dem selv, melder Aften Aften. For å holde nabolaget «hvitt». Selv om hverdagsrasismen er der, er det vanskelig å fatte dette. Hva går det av disse menneskene? Blir Carl I. Hagen statsminister. Da emigrerer jeg og Nina til et bedre land.

Torsdag 10. mars 2005: Det er avgjort – Egypt blir sommerferiens hovedreisemål. Pakketur – som nå er bestilt – denne gang! Men vi pakker den litt om. Cruise på Nilen går gjennom Saga, mens tur til Kairo og andre steder gjennomfører vi på egen hånd i uke 2. Dette i stedet for bare å svette sammen på strendene i Hurghada. Vi gleder oss!

Tirsdag 8. mars 2005: Litt teknofotokos: Mitt nye Canon 17 – 40L slapp sine første lysstråler gjennom til bildebrikken i kameraet i helga. Hvilken skarphet! Foto er deilige greier. Neste fotoprosjekt blir København i påsken.

Fredag 4. mars 2005: Den første uka er over, og alle er enige om at Forbruker.no er en suksess. Mange gode saker og flott trafikk er fasiten så langt.