April 2005

Fredag 29. april 2005:
Helg! Sliten etter hard uke på jobben. Hvile nå. Må ha litt av det gode liv med musikk fra høyttalerne, noe godt i glasset og moderate belastninger for hode og kropp:->

Tirsdag 26. april 2005:
Panorama på plass i nye lokaler i Grensen, inne i gården ved Garage. Var innom for øl og tullprat i går – meget trivelig.

Torsdag 21. april 2005:
Lillebror Stein Jarle fyller 18 år i dag! En stor dag – gratulerer så masse fra storebror!

Mandag 18. april 2005:
I en knallhard batalje mot litt ufine Patentstyret ledet Lokomotivet 3-0. Deretter utliknet motstanderne til 3-3, men vi svarte momentant med en perle av et mål. Dermed ble det seier 4-3 i sesongpremieren! Min kondis lider av lite trening og fortsatt hoste, men det går seg nok til etter hvert. Jeg har stort sett bare meg selv å skylde på.

14. april 2005: Svært hyggelig nyhet i dag: Kontrakten min med Aftenposten blir omgjort til fast stilling. Aftenposten Forbruker går så det suser, og prosjektet er en suksess. Jeg feirer med shopping:-)

Søndag 10. april 2005: Kurant konsert med Will Oldham-kloningene Hermann Dune på Garage i går ble etterfulgt av øl og trivelig samvær på Teddy’s. Hodet ikke så aller verst i dag.

Tirsdag 5. april 2005:
Hjemme-PC-ordning er en fin ordning. Har nå bestilt en Canon G6 og en iPod Photo; levering om et par uker. Av og til er det deilig å være skikkelig materialist:-)