Mai 2005

Tirsdag 31. mai 2005:
Deep Throat er avslørt. Det er i grunnen ganske ufattelig at en så sentral whistleblower ikke er blitt kjent for offentligheten før nå – mer enn 30 år etter at avsløringene kom for en dag i Washington Post. I grunnen viser det at kilder som ønsker anonymitet faktisk får det. Det øker tilliten til journalistene og pressen, og gjør det enklere å få tilgang til informasjon som makthaverne ønsker å holde skjult.

Fredag 27 mai 2005:
Mamma fyller 57 år i dag – gratulerer!!

Torsdag 26 mai 2005:
Tredje tap på rad for Lokomotiv Tøyen – dette er ikke bra. Vi savner riktignok et par mann – som er ute på grunn av flytting og skade – men hovedforklaringen er nok at vi er for gamle og tunge i ræva. Jeg hever ikke standarden:-/

Tirsdag 24. mai 2005:
Var nyhetsjournalist på legionallasaken i går og i dag. Utrolig gøy er det å jobbe med aktuelle nyhetssaker.

Lørdag 21. mai 2005:
Arsenal – Manchester United 1 – 0. Hvilken deilig sak det er å banke United, og avslutte sesongen med en tittel. Jeg har en viss plan om å prøve å komme meg på Arsenal-kamp til høsten/vinteren.

Onsdag 18. mai 2005:
Iskald vind, varme mennesker. Slik var det i Tromsø denne gangen. Kos med lillebror og gamle venner innebar kino, hjemmekino, bowling, TIL-Bodø-Glimt samt et par turer på byen:)

Torsdag 12. mai 2005:
I morgen, på fredag den 13., reiser jeg til Tromsø hvor pinse og 17. mai skal tilbringes sammen med lillebror og andre. Jeg gleder meg – det skal bli godt å være blant nordlendinger igjen:-)

Onsdag 4. mai 2005:
Mai skal helst ha søt sol og flagrende hår i varm vind, mens ølet farer ned i halsen. Slik er det ikke. Det vil si: Ølet møter ganen som før, men uten de værmessige vårfornemmelsene. I dag: Fest til ære for Panorama, som fyller 10 år! Grattis!