Juni 2005

Tirsdag 28. juni 2005:
Merkelig. Selv med verdens beste jobb føles det meningsløst å jobbe når man kommer tilbake fra ferie. Heldigvis har jeg ferie igjen i neste uke.

Fredag 24. juni 2005:
Da har fagfolkene gjort sitt, og vårt flunkende nye bad er ferdig. Vi tok det i bruk i dag, og alt (det synlige) ser bra ut. Vi er meget fornøyd!

Torsdag 23. juni 2005:
I Norge igjen etter et flott cruise på Nilen samt et helt greit sol & strand-opphold i Hurghada. Bilbåten holdt god standard og hadde svømmebasseng på soldekket. Vi og andre skandinaver ble busset til severdighetene, og fikk se det som var verdt å se. Høydepunktene var Karnak-templet og Kongenes Dal i Luxor. Mellom slagene gikk det i avslapning, sol og bad, mat og hyggelig samvær med medreisende. Egyptiske selgere var de verste vi har møtt. Enkelte steder kom de løpende etter oss – ville i øynene – og ville selge oss greier til overpris. I basaren i Aswan var det ille, men noe roligere enn vanlig siden det var fredag (muslimenes hviledag). Aswan var en meget spennende by hvor mystikk og historie var overalt. Ballongtur var spennende, men ikke fenomenalt. Flere tidlige morgener – les: 03.30 – gjorde at vi var slitne da vi ankom Hurghada. Vi brukte derfor uka der på å hvile, og stort annet var det ikke å gjøre der – foruten snorkling. Hotellet Shedwan Golden Beach var dessverre nedslitt, og hadde dårlig mat. Men strendene og anlegget generelt var flott. Etter hjemkomsten ble det et par dager i Gøteborg.

Søndag 5. juni 2005:
Da er det dagen før en svær stålbeholder skal frakte oss gjennom skyene til Egypt. Vi gleder oss!

Torsdag 2. juni 2005:
Noen ganger mister folk masken og det kommer for en dag hvem de egentlig er. Slikt er herlig. Gode eksempler er da Erna Solberg sa at Trondheim er i ferd med å bli Somalias største by, måten Mullah Krekar reagerte da han ble løftet og norske kristnes kamp for å helbrede homofile. Nå har det skjedd igjen. Fremskrittspartiet går nemlig mot å legge mer vekt på islam i KRL-faget i skolen. KRL-faget skulle være et fellesfag, ikke en fordekt kristendomsundervisning. Dette viser at FrP er og blir et parti for rasister.

Onsdag 1. juni 2005:
Jeg feirer at juni er her med å investere i nye høyttalere etter å ha vurdert det i flere år. Mine aldrende Dali 107 fikk i dag avløsning av et par flunkende nye Avance Dana 670. Med på kjøpet fikk jeg ny platesamling:-)