August 2006

Tirsdag 29. august 2006:
Ingen flere bud på leiligheten. Dermed blir det nye visninger og annonse på nettet og i avisa i neste uke. Vi er ikke spesielt fornøyd med utviklingen, men velger å ha is i magen til de riktige kjøperne dukker opp.

Fredag 25. august 2006:
Etter to visninger har vi ennå ikke fått solgt leiligheten. Vi har fått inn et par bud, men 100.000 kroner under takst og fra samme budgiver. Uten flere seriøst interesserte har ingen budrunde kommet i gang. Ytterligere ett par skal se leiligheten i helga, men vi vet ikke hvor interessert de er. Det går antagelig mot nye visninger om et par uker.

Onsdag 23. august 2006:
Der var jeg 35 år. Det føles ettertenksommelig rart. En slik bursdag er en påminnelse om at den biologiske klokka tikker. Nå kan jeg stille i oldboys-klassen i løp og kamper.

Søndag 20. august 2006:
34-åringer er de som shopper aller mest, ifølge en fersk undersøkelse. Vi 34-åringer bruker mye penger på nytt hus, biler, bryllup og babyer. Som 34-åring må jeg tildels være enig i at dette er alderen da økonomi og familiære faktorer muliggjør hyppig kredittkortsvinging. For meg er dette tida da lønna er begynt å bli god og bleieinnkjøpene ennå er en omvendt luftspeiling i det fjerne. Ingen barn eller bryllup er planlagt her, men hus er innkjøpt. Kanskje får forskerne rett – det blir mindre shopping som 35-åring?

Onsdag 16. august 2006:
Da er leiligheten vår lagt ut for salg. Taksten ble 2.150.000 kroner, og det var omtrent som ventet. Rart og trivelig at vi for et år siden ikke tenkte tanken på at det var mulig å få så mye for den. Vi håper uansett at den selges over takst, men vi er ikke avhengig av det. Alt over takst er derfor å regne som bonus. Visningene er i neste uke.

Søndag 13. august 2006:
Øya-festivalen var en meget trivelig affære, men musikalsk på det jevne. Morrissey skuffet mest med en slapp og uinspirert forestilling, som heldigvis hadde enkelte gode øyeblikk. Motorpsycho leverte ikke en kanonkonsert slik de gjorde for tre – fire år siden, men det fungerte greit for fansen. The Cramps var festlig og svingte bra, og Dum Dum Boys leverte varene på imponerende vis etter å ha holdt på i så mange år. Amerikanske Liars ble mest slitsomt for ørene, mens Band of Horses viste at americana funger også i dagslys. Gikk dessverre glipp av The Fall, men fikk med meg bråkete Les Savy Fav og flotte Midlake. Midlake leverte en finfin konsert. Marit Larsen var imponerende fresk. Datarock var litt tegneserieaktig, mens Grand Island mangler gode låter (de har et par blinkskudd dog). Yoko Ono? Patetisk. Rett og slett pinlig. Beck skuffet. Han virket statisk, og brente av kruttet (les: Loser) i første låt. Alt i alt sosialt og hyggelig, men Øya-musikken ga ikke gåsehud.

Torsdag 10. august 2006:
Øya! Øya! Øya! I dag braker det løs.

Tirsdag 8. august 2006:
Sol i nord. Lørdagen opprant med strålende sol og over 20 grader i Troms. Det var deilig å være nordpå om sommeren. De siste tre – fire årene har jeg kun vært der om høsten eller vinteren. Trivelig å møte folk jeg ikke har sett på årevis, blant annet guddatter Christina, som var hos besteforeldrene på besøk. En skikkelig godjente ????Besta og bestefar var i brukbart slag. Bestefar var mye bedre enn sist jeg var der, og det var godt å se. Mors fiskemiddag smakte også fortreffelig. Det ble også tid til TIL-kamp på Alfheim før jeg reiste sørover igjen.

Torsdag 3. august 2006:
Jeg er bekymret for den høyre ankelen. Under treningsløpet i orientering fra Korsvoll i går vrikket jeg den igjen. Det ga en stor kul og problemer med å gå. Jeg hadde tidligere ankler av stål. Slik er det åpenbart ikke lenger. Må ta mer tran. I dag drar jeg til Tromsø for å besøke familien. I går var det kun ti grader der, men det er meldt sol nordpå i helga:-)