Februar 2011

Tirsdag 22. februar 2011:

Ikke nok med at vi skal ha barn. Vi skal ha tvillinger! Ultralyden for noen dager siden var som vanlig spennende. Er alt i orden? Ser det bra ut? Er det bevegelse å se? Slår det lille hjertet? Før vi kom så langt, ble det klart at det ikke bare var en, men to babyer å se på. Det er et mirakel (jeg tror ikke på mirakler). Sannheten er jo at sjansen for at det skal bli tvillinger, er jo ikke så veldig stor. Det blir jo strevsomt (hvis alt går vel) og vi får hendene fulle, men vi gleder oss. En ny ulltralyd har nå bekreftet at alt ser bra ut. Det ser ut til at det faktisk er eneggede tvillinger, og at det er to gutter (det med kjønnet er ikke 100 prosent bekreftet ennå). Dette er ikke til å tro. De to små deler morkake, noe som ikke er helt bra og kan skape komplikasjoner. Men vi håper og tror at alt går etter forskriftene:)

Lørdag 12. februar 2011:

Nina fylte 40 år i går, og man gratulerer så masse. Dagen blir feires med restaurantbesøk (i går) og en liten familiær sammenkomst i heimen i dag. Alle hjerter gleder seg. Vi har i tillegg en nyhet å melde, nemlig at vi skal ha barn. Hvis alt går godt ankommer et nytt familiemedlem i slutten av august eller starten av september. Nora blir altså storesøster hvis alt går vel – det er ikke til å tro. En stor dag:)

Tirsdag 8. februar 2011:

Ett av de sentrale funnene i min masteroppgave er at høy sosial bakgrunn betyr mer i servicenæringer enn i andre næringer, altså mer i næringer med lavt utdanningsnivå og lav status enn typiske statusnæringer. Dette er høyst interessant, og min tese er at såkalt karismatisk kapital er det som skaper denne effekten. Analysene gir indikasjoner på at det er tilfellet. Her ligger oppgaven.