April 2011

Lørdag 30. april 2011:

Tida går så fort! Påska var over på et blunk – til tross for at vi ikke reiste noe sted. Det ble avslappende dager i strålende sol. Kos, besøk og oppbyggende, små gjøremål i hage og hus utgjorde årets påske for oss. Man har montert høyttalere i hagen, og utvidet det trådløse musikknettverket slik at det kan sende musikk til flere soner, deriblant hagen. Artige greier. Nå sysler jeg med oppgradering av den trådløse musikken. En god del av mine i skrivende stund 37.500 låter er i for lav oppløsning. Nå handler det om å rippe musikk på nytt i Lossless-format. Slikt tar tid. Det er jo knapt til å tro, men her i huset spiller vi nesten ikke CD-er lenger. Alt spilles trådløst – enkelt styrt med en fjernkontroll-app til iPhone. Det er rart med det elektriske. Og så er det straks mai.

Fredag 15. april 2011:

Påske! Det går mot sol og forholdsvis varme dager i påsken, og det kan man like etter en lang vinter. Vi innvier det hele med grilling i hagen i helga, og generelle uteaktiviteter. Nora synes det er ekstremt artig å løpe rundt ute. Hun liker å sykle tur med pappaen, har også oppdaget trehjulssykkelen (som ennå er litt for stor) og har funnet ut at det bor små barn i flere av nabohusene. Det er artige døgn i vårt oppegårdske hjem. Det blir hjemmepåske med lading av batterier i år. Magen til Nina vokser og hun er ikke så mobil. Vi satser på å reise et sted i romjula i stedet – hvis alle de impliserte er friske og raske og den babymessige situasjonen ikke er for krevende. I går var vi på ultralyd, og fikk vite at alt fortsatt går etter forskriftene. De to små guttene er like stor og ser ut til å være sunne og friske:)

Mandag 11. april 2011:

Carl I. Hagen rir igjen, Og det er a) kvalmende, og b) lett å gjennomskue. Kvalmende selvfølgelig på grunn av hans og FrPs halvbrune grums fundert på white trash-holdninger. Og lett å gjennomskue fordi FrP har mistet masse oppslutning i det siste på grunn av denne herr Birkeland, som har tafset på unge gutter. For å bøte på nettopp dette prøver partiet som vanlig å trekke sitt evige trumfkort: Innvandringen. De kommer alltid tilbake til det, fordi de vet at rasismen er blant faktorene som forener partiets velgere. Derfor toger Hagen inn foran de noe slitne blokkene på Sinsen der søppel og gamle møbler ligger slengt rundt hushjørnene. For dette er jo innvandrernes feil, sier Hagen. De kaster jo bare søppelet sitt ut av vinduet. Slikt søppel er fordommer og halvfordekt rasisme.