Bokmanus levert

Det er ikke til å tro, men bokmanuset er nå levert og datoen for utgivelse er satt. I slutten av januar kommer boka ut. Tittelen blir «Orden og oppførsel: Karakterer på jobben» – en meget god tittel, synes jeg.

Bokprosjektet har vært en positiv opplevelse.

Jeg har hatt god kjemi med forlagsfolkene, det har vært interessant og spennende å grave etter graverende praksis i arbeidslivet og det er ytterst tilfredsstillende å skape noe nytt.

Kilde

Jeg har jobbet en god del for å finne informanter og informasjon som selskapenes informasjonsavdelinger helst ser forblir upublisert. Strevsomt, men givende når jeg etterhvert lyktes med å komme bak informasjonsskjoldet.

Selve skriveprosessen har gått i bølger, slik det sies at det gjør for alle som skriver bok eller andre lange tekster. Enkelte dager har jeg stått fast og få setninger er blitt produsert, andre dager har det vært som å pumpe fra en kilde.

Og det er når flyten har vært der og jeg har vært i siget at den virkelige godfølelsen har kommet. Dette må jeg gjøre mer av, har jeg tenkt da. Og etterhvert har det modnet i meg – et ønske om å gjøre dette flere ganger – skrive flere bøker.

Vi får se hva året som kommer vil bringe.