Det 43. år

Juletre og julepynt er ute av huset, og som alltid er det litt tungt å gå fra generell lediggang til full aktivitet.

Vi var hos svigers på julaften – det er en tradisjon. God mat og god stemning. Pluss ekstremt aktive søte små, som definitivt satte pris på pakkene.

Ølglede

I romjula var vi blant annet på besøk på hytta til Sissel og Lars sør for svenske Strømstad. Meget trivelig. Vi fikk også smakt på ølet jeg brygget sammen med Henning (jeg var lærling, for å være ærlig. Ølet var meget godt! En fransk og en britisk pale ale. Må vurdere å prøve meg på ølbrygging.

Fjorårets nyttårsmotto var å lykkes med jobbingen, altså både bok og frilansjobbing. Boka er nå til trykking og kommer ut om er par uker. Frilansjobbingen har gått ganske godt. Litt prøving og feiling har det vært, men jeg har hatt nok å gjøre.

Vi flyttet i nytt hus i Skotbu i året som gikk, og trives godt.

Moro

Barna har vokst og er sunne og friske. De har begynt i nye barnehager. For Nora var det nok en vanskelig overgang, men det gikk seg fint til. Gutta tok de nye omgivelsene uten problemer.

Mottoet for 2014 må faktisk bli ganske likt fjorårets motto. Det handler altså om jobb.

Jeg skal ikke skrive bok i år, og da blir det fullt fokus på å ha de riktige oppdragsgiverne, levere godt stoff og ha solid omsetning – og ha det gøy. Gøy skal det bli:)