Nytt år – ny design

Det forrige designet på disse sidene hadde veldig fokus på bilder, og var sånn sett i særklasse visuelt sterkt. Det var vakkert.

Muligheter

Men det var ikke så praktisk, siden det ikke ga rom for så mye tekst som ønskelig på forsida. Det ble for mye gloss og for lite innhold, selv om innholdet var inni der.

Derfor var det på sin plass med en oppgradering til et design som bøter på dette. Jeg synes dette fungerer mye bedre, og liker både design, brukergrensesnitt og mulighetene det gir.

WordPress er i sannhet en flott oppfinnelse, og dette WordPress-temaet er blant det beste jeg har testet.

Tematikk

Mens jeg har syslet med dette har jeg kikket gjennom blogginnleggene mine fra den spede start i april 2004. Bloggen begynner å få noen år på baken. Det har riktignok blitt mindre blogging etter at arvingene kom til verden og Facebook overtok noe av den daglige meddelsomheten, men noe har det vært i alle disse årene.

Det er ganske interessant å se hva man skrev i starten av 30-årene, hvilke saker som opptok meg den gangen og hvordan jeg omtalte det. Det har selvsagt vært mye musikk (særlig musikklister) og reiser, men også en god del politikk, rasisme og generelle samfunnsspørsmål.

Ikke minst er det artig og tankevekkende å se hvordan livet har endret seg med årene, særlig etter at vi var så heldige å få arvinger.

I tillegg er det totale antall reiser til London gjennom disse årene imponerende, og jeg lengter grenseløst til hytta.