Mars 2008

Mars 2008

Mandag 31. mars 2008:
Man skulle tro det var 1. april i dag, og ikke i morra. Noen har stjålet en krokodille fra Akvariet i Bergen. Den ble antagelig lagt i en bag og båret ut. En bilsportkonge har hatt nazisex med fem prostituerte, og seansen er foreviget på video. Sarah Michelle Gellar, på sin side, byttet ut stumpen med en som er større. Sånn går dagan.

Fredag 21. mars 2008:
Første del av påska gikk av stabelen i London for vår del. Det er litt godt å komme seg vekk fra klamme, norske tradisjoner av og til. Da er London definitivt stedet. Vi fikk med oss Tutankhamon-utstillingen på O2, og koste oss ellers med shopping, kino og god mat i en blå swix-fri atmosfære. Det var faktisk tilløp til sol innimellom vindkastene i London, og vi måtte ta i bruk solbriller. Så vi fikk altså litt påskesol på skrotten. På bruktplatesjappefronten ble det 62 enheter denne gangen. Det er absolutt habilt for en mann i min alder.

Torsdag 13. mars 2008:
Jeg blir helt satt ut av saken om entreprenøren i Tønsberg som grovt har utnyttet polske arbeidere. Slik sosial dumping er et nytt eksempel på at nordmenn slett ikke er så godhjertede som politikerne våre gjerne liker å gi inntrykk av når de er i utlandet.Egoismen og grådigheten har mange ansikter. Dette er ett av dem. Det å utnytte andre for egen vinnings skyld hvis forholdene ligger til rette, er dog ikke et særnorsk fenomen. Noe i mennesket gjør at vi har en hang til slikt. Man kan også si at kapitalismen legger til rette for det. Uten myndighetskontroll vil enkelte aktører opptre kritikkverdig. Byggebransjen er en versting i så måte. Derfor bør myndighetene i et land som har lykkes med blandingsøkonomi sørge for strengere regler og bedre kontrollrutiner, slik at kjeltringene ikke får holde på uforstyrret.

Søndag 2. mars 2008:
Det er duket for REM-konsert i Oslo i begynnelsen av september. Jeg har kjøpt billetter gjennom fanklubben, og er klar. Konserter på Ullevål stadion er ikke optimalt, men det er ikke verre enn Valle Hovin og Spektrum og jeg gleder meg som en femåring.