Artigheter å se fram til

Hva vil året bringe? Jeg / vi har store og artige prosjekter på gang, som bok, firma og hus. Men for en selverklært kulturnarkoman er det uhyre viktig at kulturelle opplevelser også får en plass i livet. Her snakker vi selvsagt om det ekstra utvidede kulturbegrep, som inkluderer reiser, mat og sport. Jeg synes også det er viktig at livet gir rom for andre typer opplevelser.

I 2013 håper jeg det blir tid og muligheter til å oppleve alt eller deler av dette:

Dream Syndicate live. Disse 80-tallsheltene spiller faktisk på Rockefeller i slutten av mai. Jeg gleder meg som en unge til å oppleve live bandet som definerte gitarrock as we like it.

Senjahopen live. Dette vet jeg ikke jeg muligheten til å oppleve i år, men man håper. Dansebandindierock med fantastiske tekster sunget på den bredeste midt-Troms-dialekt – det er ubetalelig.

Bislett Games. Jeg har tenkt på å dra i mange år, men dørstokkmila og etterhvert babyansvar har gjort at det ikke er blitt noe av. Men i år, for svingende, i år skal det skje.

Ny terrengsykkelrute. Terrengsykling er råkkenråll. I Oppegård er det faktisk litt labre terrengsykkelforhold. Utenom lysløypa er stiene små og bakkene bratte. Men i Skotbu, dit vi flytter om tre uker, går det rykter om finfine terrengsykkelforhold.

London i mai. London er fantastisk, men kan være noe hustrig på vinterstid. Men nå får vi oppleve byen om våren. Madammen og jeg har nemlig bestilt tur dit i mai. Vi forventer sol som lyssetting til den særegne London-stemning.

Tindebestigninger. Det er nesten en skam, men jeg har aldri vært på Tromsdalstinden til tross for at det er en uproblematisk og grei tur i godt sommervær. Jeg har heller aldri vært på Durmålstinden vel 1400 meter over Olderbakken, selv om planer for bestigning har vært lagt 101 ganger. Men i sommer..

Dingsemesse i Berlin. Det kan hende jeg kommer til å skrive såpass mye om forbrukerteknologi at det blir rom for en tur til den store gadgetmessa IFA i Berlin i månedsskiftet august / september. Et sant mekka for alle som er interessert i dingser og utviklingen innen TV, data, mobil, hifi og annet.